250 de grame de carne de miel fără grăsime tăiată cuburi
1 lingură de usturoi tocat
1 linguriță de faină de grâu integral
2 lingurițe de sos de roșii fără sare
2 linguri de rozmarin tocat
1 lingurița de sos Worcestershire
¼ cană de brânză tocată Cheddar cu conținut redus de grăsime
Încălzește cuptorul.
Spală bine cartofii fără să îi cureți și taie-i în felii de grosimea unui deget.
Așează-i într-o tigaie încăpătoare, termorezistentă, dintr-un material care nu se lipește.
Acoperă-i cu apă, pune capacul și lasă-i pe foc aprox. 15 minute, până când cartofii se înmoaie.
Amestecă și pasează cartofii, amestecă-i cu uleiul, sarea și piperul, iar apoi dă-i deoparte.
În aceeași tigaie, călește și apoi fierbe ceapa, morcovii și o lingură de supă de pui la foc mediu pentru 5 minute, până când ceapa capătă o culoare aurie. Mai adaugă supă de pui dacă tigaia se usucă prea mult.
Completează cu carnea de miel și cu usturoi și mai lasă-le pe foc încă 5 minute.
Presară făina, toarnă supa de pui rămasă, sosul de roșii și rozmarinul.
Fierbe pentru încă 2-3 minute până când sosul se îngroașă.
Adaugă și sosul Worcestershire și așază cartofii și brânza pe deasupra.
Mai lasă tigaia pe foc pentru încă 2-3 minute până se topește brânza.
Împarte conținutul în două farfurii și servește-l alături de o persoană apropiată.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sendoinf/favio.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Favio respectă confidențialitatea datelor dvs.
Utilizăm modulele cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, oferim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru partenerilor noștri de social media, de publicitate și de analiză, care le pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat sau pe care partenerii le-au colectat prin utilizarea serviciilor lor. Faceți clic pe "Înțeleg" pentru a accepta cookie-urile și pentru a merge direct la site sau pe ”Refuz cookie-urile”. Aflați mai multe despre cookie-uri aici.