Favio – sursa ta de informare in relatie cu diabetul

Ceea ce reușește să facă internetul este să transforme oamenii în unii mai informați, mai pregătiți, mai puternici. Suntem conștienti că este datoria noastră, ca brand și ca prieten, să contribuim la această cunoaștere generală oferindu-ți ție, clientul nostru, toate informațiile acumulate în urma experienței pe care o avem în lupta împotriva diabetului.

În felul acesta, vrem să fim siguri că, după ce ne cunoaștem, tu știi tot ce e nevoie pentru a avea grijă de nivelul tău de glicemie. Dacă după timpul petrecut alături de noi online poți să te protejezi singur de problemele de diabet în viața de zi cu zi, atunci știm că ne-am îndeplinit misiunea.

Ca să afli tot ce ai nevoie despre nivelul tău de glicemie și cum să îl menții în limite normale, creăm o serie de articole săptămânale. Te invităm să le parcurgi la cafeaua de dimineață, la lectura de dinainte de culcare sau oricând vrei să dedici câteva minute pentru tine. Accesează secțiunea de articole utile.

Pentru a schimba păreri, a-ți răspunde la întrebări și a te ține la curent cu tot ce pregătim, conectează-te la paginile noastre de Facebook, Twitter și Google+. Iar pentru comunica într-o manieră și mai plăcută, hai să ne împrietenim și pe Instagram!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sendoinf/favio.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399