FAQs

Ce este prediabetul?

Prediabetul inseamna ca nivelul de glicemie din sange depaseste limitele normale, dar inca nu este atat de ridicat pentru ca pacientul sa fie diagnosticat cu diabet de tip 2. Factorii de risc pentru dezvoltarea prediabetului sunt aceiasi ca si in cazul diabetului.

Ce este Favio?

Favio este un complex de multivitamine concepute special pentru necesarul nutritional zilnic al persoanelor care sufera de diabet, al prediabeticilor si al familiilor acestora. Formula unica MON6X actioneaza impreuna cu o selectie de 14 vitamine si minerale pentru a completa carentele din dieta acestor persoane si pentru a ajuta in combaterea efectelor diabetului.

Ce este Acidul alfa-lipoic?

Acidul alfa-lipoic este un antiinflamator superior care are capacitatea de a actiona in intreaga celula multumita faptului ca este solubil atat in apa, cat si in grasime. Acidul alfa-lipoic este singurul antioxidant care poate spori nivelurile celulare de glutation, acesta fiind cel mai important antioxidant al corpului pentru mentinerea generala a sanatatii si longevitatii. Concret,

Ce este Luteina?

Luteina este un antioxidant puternic care previne deteriorarea cauzata de radicalii liberi pentru macula si retina ochiului; aceasta fiind folosita in special pentru tratarea degenerarii maculare si a cataractei. Luteina este de asemenea unul dintre principalii carotenoizi, acesta fiind un pigment de culoare ce se gaseste in componenta ochiului uman (in macula si retina).