Sfaturi valoroase pentru persoanele cu diabet reunite in 2 e-book-uri

Ne-am luat angajamentul de a reprezenta o sursă valoroasă de informații despre problemele diabetice. De aceea vă invităm sa rămâneți alături de noi pentru că pregătim două cărți digitale începând din luna ianuarie care te vor ajuta să îți gestionezi stilul de viață în așa fel încât diabetul să nu devină o limitare..

  1. 20 de rețete delicioase pentru problemele de glicemie

Cine a răspândit expresia eronată că ”tot ce e bun, fie este ilegal, fie este prea scump, fie îngrașă”, s-a înșelat amarnic. Și o putem dovedi. Cele 20 de rețete de feluri de mâncare pe care le pregătim pentru tine nu doar că nu îngrașă, dar nu sunt costititor de pregătit și cu atât mai puțin ilegale, dar îi vor cuceri imediat pe cei cu care vei împărți rezultatele.

  1. Cele mai răspândite mituri despre diabet

Ideile greșite pe care le ducem cu noi o viață întreagă sunt cei mai mari dușmani pentru că nici nu suntem conștienți de faptul că lucrează împotriva noastră. Recomandăm să îți dedici o mică parte din după amiază pentru a demonta aceste credințe implantate de-a lungul timpului de cultura populară.

Dacă e-book-urile publicate online te învață cum să te aperi de simptomele diabetului, în februarie ne vei găsi și la televizor. Până atunci rămâi alături ca să ne cunoști și să afli cum te putem ajuta pentru problemele de glicemie!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sendoinf/favio.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399